Freelance online marketeer

Freelance online marketeer 

Internet marketeer met kennis, ervaring, netwerk en resultaten!

Kenrick is de oprichter van kenrickvanhoek.nl en is sinds 2010 actief als freelance online marketeer in online marketing land. Na zijn studie Marketing en Business Management heeft hij zich gespecialiseerd in internet marketing met de focus op SEO, SEA, social media, blogging, websitebouw en content marketing. Sinds 2010 focust hij zich op freelance internet marketing opdrachten en interim online marketing uitdagingen.

“Kenrick kan er voor zorgen dat uw website vindbaar wordt in Google en dat uw conversieratio omhoog gaat door optimaal afgestemde teksten en ontwerpen.”

De toegevoegde waarde van Kenrick ligt bij de strategische aanloop van de online marketing projecten; hij zorgt dat er synergie is tussen de online en offline strategie van een bedrijf en dat er pas een definitieve
richting wordt gekozen als alle partijen op een lijn zitten.

‘ Als freelance internet marketeer besef ik mij dat de marketing keuzes van een bedrijf vaak al vast staan voordat ze bij kenrickvanhoek.nl komen maar het is onze taak om kritisch te blijven en de klant naar het beste eindresultaat te leiden.’  

Kenrick is zeer nauw betrokken bij fase 1 van alle projecten; hij degene die samen met klant de keyword analyse gaat uitvoeren en de projectplanning opstelt. In 2014 is hij verantwoordelijk geweest voor het opschikken van de Nederlandse kunststoffen markt; voor Batelaan Kunststoffen B.V. realiseerde hij meer dan 10 PR 1 posities in Google met als gevolg dat het aantal offerte aanvragen ver(3)dubbelde!

Kenrick is ook in te huren als interim marketing manager voor langere periodes.

>>> Gratis SEO tips vind je hier!SEO specialist.

Visie op online marketing

‘ Zij die geboren zijn na 1975 oriënteren zich online, besteden hun vrije tijd online en kopen hun producten online; wie een bedrijf heeft en niet failliet wilt gaan zal moeten investeren in het online kanaal. Zelfs de meest conservatieve markten zien momenteel de verschuiving van het offline kanaal naar het online kanaal; markten worden transparanter, klanten steeds slimmer en ‘ ouderwetse loyaliteit ‘ lijkt steeds meer op onwetendheid gebaseerd te zijn geweest. Geef mij Google en ik vind het antwoord op uw vraag! Geef mij uw vraag en ik zorg dat u gevonden wordt in Google!’ 

 

Freelance marketeer uurtarief

Het uurtarief van kenrickvanhoek.nl is 49 euro per uur. Op het SEO platform van Nederland hebben wij de vraag gesteld wat andere freelance online marketeers voor uurtarief hanteren. Doordat wij met een flexibele schil van online specialisten werken kunnen wij een uurtarief bieden dat zeer competitief is.

Freelance online marketeer Nederland.

Freelance online marketing taken

 • Online strategie bepaling
 • SEO (zoekmachine optimalisatie)
 • SEA (Adwords campagne)
 • Webdesign
 • Conversie optimalisatie
 • Tekst schrijven
 • Social media campagnes
 • E-mail marketing
 • Viral marketing
 • Webshop design

De freelancers van kenrickvanhoek.nl kunnen de volledige online strategie voor uw bedrijf ontwerpen en inrichting geven aan alle bijbehorende processen. De freelance online marketing projecten die kenrickvanhoek.nl aanneemt kunnen variëren van eenmalige analyses tot langdurige samenwerking.

Bewijs van kennis van zaken op SEO gebied

Natuurlijk kunnen wij een hele hoop beloven maar het beste is om te laten zien dat we ook daadwerkelijk veel van online marketing afweten. Daarom hebben we wat wapenfeiten op een rij gezet:

 • Google maar eens op ‘ kunststof trays ‘: wij bezorgde Batelaan deze nummer één positie in Google.
 • Google maar een op ‘ thermovormen ‘: wij bezorgde thermovormen.com deze nummer één positie in Google.
 • Google maar eens op ‘ matrijskosten ‘: wij bezorgde thermovormen.com deze nummer 3 positie in Google.
 • Google maar eens op ‘ oogkliniek leiden ‘ wij bezorgde VandenBroecke deze nummer één positie in Google.
 • Google maar eens op ‘ beste online marketing bureau ‘ wij bezorgde kenonlinemarketing.nl de nummer 3 positie in Google.
 • Google maar eens op ‘ blisterverpakking op maat’ wij bezorgde blisterverpakkingen.com de nummer één positie in Google.

De beste freelance online marketeer? Kenrickvanhoek.nl

Tekstschrijven

Kenrick is gespecialiseerd in tekstschrijven! Teksten voor 0,25 cent per woord.

tekst.Tekstschrijver met verstand van SEO: 0,25 cent per woord

 

Hier vind je een artikel over de gemiddelde tarieven van tekstschrijvers. De meeste tekstschrijvers berekenen de prijs voor teksten per woord. Met een tarief van 0,25 cent per woord rekent kenrickvanhoek.nl dus een zeer scherp tarief!

 

Kosten tekstschrijver.

>>> Lees hier het artikel van Kenrick op de ondernemerswebsite Ondernemer 24


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.