Goedkope online marketing, is dat mogelijk?

Online marketing advies waarmee u scoort

Samengevat: JA, goedkope online marketing is mogelijk!

Grote kantoren, luxe auto’s en receptionistes hebben we niet bij kenrickvanhoek.nl. Wel hebben we een team van 4 ZZP’ers die zeer bedreven zijn in hun vak; het geven van het beste online marketing advies tegen een scherpe prijs.Goedkope online marketing

✓ SEO

✓ SEA

✓ Social media campagnes

✓ Mailing campagnes

✓ Teksten schrijven

✓ Websites ontwerpen

Goedkope online marketing? Bij kenrickvanhoek.nl hebben we maar één doel: van uw bedrijf online een A-speler maken. Met een jong team dat exact op de hoogte is van alle trends op het gebied van online marketing kunnen wij uw bedrijf helpen online te scoren. Per project zal één van onze 4 ZZP’ers uw vaste consultant worden en u begeleiden bij het ontwerpen van een succesvolle online strategie met de daarbij horende activiteiten. Noem ons nerds, noem ons geeks, noem ons studentikoos…het maakt ons niet uit zolang u maar weet:

Goedkoop en effectief online marketing advies komt van de jongens van kenrickvanhoek.nl!

Kan goedkope online marketing wel goed zijn?

Jazeker, wij bewijzen het!

Zoekt u eens op ‘vacuumvormen‘ of ‘plastic trays’ via Google. Zag u batelaan.nl op plaats één staan in de zoekresultaten? Sinds wij de online marketing voor Batelaan B.V. verzorgen zijn zij 10 plekken gestegen in de zoekresultaten van Google en is het aantal bezoekers naar de website ver(3)dubbeld!

Typt u eens de zoekterm ‘Taxi Haarlem ‘ in bij Google. Zag u taxi023.nl op plaats één staan in de zoekresultaten?

Typt u eens de zoekterm ‘matrijskosten’ in bij Google. Zag u thermovormen.com op plaats twee staan in de zoekresultaten? In een maand tijd is thermovormen.com 15 plekken gestegen in de zoekresultaten van Google door adviezen van kenrickvanhoek.nl!

Neem direct contact op met kenrickvanhoek.nl als u ook meer online succes wilt hebben met uw bedrijf of website.

Freelance online marketeer uurtarief

>>> Bekijk hier het uurtarief

Onderzoek naar uurtarieven

Op HET online marketing forum van Nederland hebben we onder 24 marketing bureaus onderzoek gedaan naar de uurtarieven van online marketing professionals. Hieronder ziet u de resultaten, het is duidelijk dat kenrickvanhoek.nl een zeer scherp uurtarief biedt.

goedkope online marketing.

Goedkope online marketing is mogelijk!

 

WordPress webdesign

WordPress is ons favoriete CMS systeem. Het is snel, gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd en biedt veel mogelijkheden voor personalisering. Doordat er miljoenen websites worden gebouwd met WordPress is de ondersteuning geweldig en kan een website moeiteloos aan een andere partij worden overgedragen indien dit nodig mocht zijn.

SEO quickscan

Voor bedrijven kan het zeer lastig zijn een online marketing bureau te kiezen als online partner. Mooie verhalen staan immers niet garant voor resultaten en vertrouwen dient te worden verdiend. Kenrickvanhoek.nl biedt daarom de mogelijkheid de samenwerking te beginnen met een uitgebreide SEO quickscan. Voor 150 euro (exclusief btw) wordt er een uitgebreide quickscan  van de betreffende website uitgevoerd en worden er concrete verbeterpunten geformuleerd. De quick scan is geheel vrijblijvend en u kunt hiermee dus op een risicoloze manier ons skill niveau testen.

Wij beloven dat het hier niet gaat om een of andere automatische computer SEO scan maar dat wij echt een van onze specialisten uitgebreid naar uw website laten kijken.

” Quick wins die ook echt winnen ” 

Whiteboard video’s

Kenrickvanhoek.nl biedt nu ook whiteboard video’s aan. Binnen een paar dagen maken wij voor u een whiteboard video.

 


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.