Google Adwords specialist

Adwords specialist met jarenlange ervaring

‘ Gewoon een spontane en betrouwbare gast met veel ervaring als Google Adwords consultant’

Sinds 2012 verzorg ik Adwords campagnes voor MKB bedrijven in Nederland en ben ik door kenonlinemarketing.nl verkozen tot Google Adwords specialist van 2015.  Als Google Adwords specialist zet ik voor een scherpe prijs Adword campagnes op zoals:

 ‘ Ook voor het ZZP bedrijf ‘

  • Tekst advertenties 
  • Remarketing display advertenties
  • Shoppping advertentie

 

Adwords specialist.

Tekst advertenties

Adwords tekst advertenties

Een goede Adwords camapgne begint met zoekwoorden onderzoek. Bij het zoekwoorden onderzoek wordt bekeken welke zoekwoorden relevant zijn, wat de zoekvolumes zijn, wat de concurrentie-intensiteit is en wat de kosten per click ongeveer zijn. De zoekwoorden die uit het onderzoek naar voren komen worden vervolgens verveeld over advertentie groepen en de campagne kan beginnen! Vanaf ongeveer 30 euro per maand kan je al een hele effectieve adwords campagne opzetten. Let op: het benodigde budget is heel afhankelijk van de betreffende branche waar je wilt adverteren. In een zeer competitieve markt kunnen de kosten per bezoeker/click
oplopen tot tientallen euro’s, denk hierbij aan advertenties voor autoverzekeringen, advocaten, etc.

Remarketing campagnes

Remarketing display campagne.

Remarketing campagne

Met een remarketing campagne kan je adverteren richting consumenten die jouw website al eerder hebben bezocht maar nog niets hebben gekocht.

Misschien ben je niet bekend met de term ‘remarketing’ maar het is in feite heel simpel. Een voorbeeld:

 

 

Als je bijvoorbeeld naar compressors hebt gezocht op maandag is het best mogelijk dat je dinsdag een reclame van deze compressors voorbijziet komen op een andere site zoals marktplaats.nl.

Ik kan deze remarketing campagnes ook voor jouw bedrijf opzetten!

Shopping advertenties

Verkoop je online producten? Dan is een Google shopping campagne een echte toevoeging voor jouw bedrijf. In plaats van de traditionele tekst advertenties kan je via Google shopping adverteren met afbeeldingen in
de zoekresultaten.

Adwords shopping campagne.

Shopping advertenties

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kost het inhuren van een Google Adwords Specialist?

Het opzetten van een Adwords campagne (tekst advertenties of shopping advertenties of remarketing campagne) kost ongeveer 200 tot 500 euro, afhankelijk van de complexiteit.

Voor het onderhouden van een Adwords campagne wordt 25 tot 60 euro per maand in rekening gebracht. Biedingen worden dan bijgestuurd en het spectrum met zoekwoorden wordt uitgebouwd. De kwaliteit van de campagne blijft zo op niveau en de ROI blijft hoog.

Kan ik zelf de campagne ook sturen?

Als ik een Adwords campagne opstel voor een bedrijf zorg ik altijd dat men een gepersonaliseerde handleiding krijgt zodat men zelf ook de campagne resultaten kan bekijken en de biedingen kan bijsturen. Je bent dus nooit afhankelijk van kenrickvanhoek.nl. 

Geïnteresseerd in de samenwerking met mij als Adwords specialist?

Mail naar [email protected]


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.