Leren verkopen, hoe word je een goede verkoper ?

Training verkooptechnieken? Lees gewoon dit handboekje!

Een ‘leren verkopen boek’

Binnen één avond leer je de juiste verkoopvaardigheden

Ben je actief in de commerciële wereld of ga  in de nabije toekomst werken in de sales? Dan ben je op de juiste website ‘geland’. Via de onderstaande link kan je gratis het e-book ‘verkoop = structuur = succes’ downloaden. In één avondje lees je door dit handige verkopers handboekje  heen en zal je kennis hebben gemaakt met de belangrijkste verkoop technieken. Zowel de beginnende als de meer ervaren verkoper zal zijn of haar resultaten gegarandeerd zien verbeteren; het gaat allemaal om communicatie!

Download hier het handboekje: Verkopen = structuur = Succes 

Ruim 6.000 mensen leerde in 2015 beter verkopen met dit handboekje! Het is de beste verkoop training die je kan krijgen, leren verkopen begint hier vandaag!

De auteur

 

Leren verkopen.

Kenrick van Hoek,  Sales Manager, Ex-inkoper, Reiziger, Motorrijder, Online Marketeer

Inleiding: leren verkopen

 

Gefeliciteerd, je bent één van de miljoen verkopers in Nederland die denkt dat ‘ie’ slimmer is dan alle mensen rondom hem heen en zich net te glad kleedt om serieus genomen te worden. Je hebt waarschijnlijk een vlotte babbel, bent niet onaantrekkelijk, houdt van sport en hebt het soort opleiding afgerond waardoor je van alles een beetje weet…maar eigenlijk niets. Je hebt hoogstens een paar jaar ervaring in de verkoop en hebt een target op je schouders rusten die je moet halen alvorens je jaarcontract wel of niet verlengd wordt.

‘Gefeliciteerd, je bent één van de miljoen verkopers in Nederland’

Of ben jij anders? Ben jij de verkoper die zich realiseert dat hij best een stapje extra mag zetten voor zijn werkgever, aangezien deze ervoor zorgt dat jij elke dag te eten hebt en een mooi auto rijdt?!  Ben jij die bevlogen verkoper die niet de eerste jaren van zijn carrière kwijt is aan ‘leerzame fouten’ maar gewoon meteen presteert?!

Je bent nog niet afgehaakt met lezen? Oké, dan moet ik je krediet geven: je bent al verder gekomen dan de gemiddelde persoon van je generatie. De meeste mensen van 20 tot 30 hebben namelijk moeite met alle teksten die meer dan 144 leestekens bevatten. Misschien ben jij wel echt anders, misschien ben jij wel bereid om te investeren in jezelf?! Ik moedig je aan om nog verder boven het gemiddelde uit te stijgen en de eerste jaren van je carrière te versnellen door te leren van de geniale technieken en domme fouten van anderen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden als verkoper, kopieer simpelweg de systemen en structuren van meest succesvolle verkopers en leer in een aantal bladzijden wat hen jaren aan bloed zweet en tranen heeft gekost om te leren (en mij om samen te vatten en uit te breiden). Iedereen kan een goede verkoper zijn, dat  geloof ik oprecht…en oprechtheid, daar begint het verkopen mee.

Kenrick

 

………………..

Lees verder: download het ebook

>> Kenrick inhuren als online marketeer?

 

 

Leren verkopen boek

Rated: 4,9 / 5 based on 11 customer reviews
Free
In stock
Product description:Een handboekje om te leren verkopen!

Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.