Online marketing specialist Leiden

Online marketing

Online marketing is in een korte tijd zo populair geworden dat het inmiddels een zeer breed begrip betreft. Net als de traditionele marketing focust online marketing zich op alle activiteiten die de verkoop bevorderen, alleen dan online (duuh!). Het grote voordeel van online marketing is dat de doelgroep makkelijker te lokaliseren is, de marketing boodschap specifieker afgestemd kan worden en dat de resultaten die voortvloeien uit de online marketing activiteiten veel beter te monitoren zijn.

>>> neem contact op met de ‘online marketing specialist Leiden’ .

De belangrijkste deelgebieden van online marketing zijn: SEO.

Waar gaan bedrijven ‘ de mist ‘ in

Een probleem dat veel bedrijven vandaag de dag ondervinden is het gebrek aan een online strategie. Weinig bedrijven zijn in staat de online strategie op een soepele wijze te integreren met de bedrijfsstrategie met als gevolg dat ze hun merk online schade toebrengen. Een bedrijf zal de volgende vragen eerst dienen te beantwoorden voordat men begint met de online campagne.

  • Waarom wil een bedrijf de online aanwezigheid vergroten?
  • Wat zijn de verwachtingen van het online kanaal?
  • Hoe wil een bedrijf het online kanaal gaan inzetten?
  • Welke online kanalen zijn geschikt voor een bedrijf?
  • Wat is het budget voor online marketing?

Wat kan kenrickvanhoek.nl betekenen?

SEO strategie

SEO staat voor Search Engine Optimization; simpelweg betekent SEO dat je een website zo goed mogelijk vindbaar probeert te maken voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO valt als basis uiteen in 3 deelgebieden: 1. keyword strategie, 2. on page strategie en 3. off page strategie. kenrickvanhoek.nl is een expert op het gebied van SEO strategie…(lees meer over SEO).

SEA strategie

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA kan een bedrijf, tegen betaling aan de zoekmachine, een advertentie weergeven naast of boven de zoekresultaten. SEA is minder effectief dan SEO aangezien steeds meer mensen de betaalde advertenties van zoekmachines mijden. Toch kan een slimme SEA campagne nog voor een flinke boost van het zoekverkeer naar een website zorgen. kenrickvanhoek.nl kan voor u een volledige SEA campagne verzorgen…(lees meer over SEA)

Tekst schrijven en conversieoptimalisatie

Een aantrekkelijke tekst doet wonderen als gaat om de conversieratio van een website! kenrickvanhoek.nl kan deze teksten verzorgen en kijkt daarbij ook kritisch naar de visuele opbouw van de website. De volledige on page strategie wordt hierbij doorgelicht.

Social media campagnes

Aanwezigheid op social media is voor veel bedrijven inmiddels een vereiste. De aanwezigheid op social media moet een merk versterken en niet leiden tot irritatie bij de doelgroep. Google plus, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest…kenrickvanhoek.nl heeft het juiste advies!

Waarom is kenrickvanhoek.nl in de regio Leiden gevestigd? Leiden is een van de leukste steden van Nederland en is centraal gelegen tussen Rotterdam en Amsterdam, het centrum van de Randstad dus!

 


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.