Over kenrickvanhoek.nl

Oprichter

Kenrickvanhoek.nl is opgericht door, zeer verrassend, Kenrick van Hoek. Kenrickvanhoek.nl is de basis van een samenwerking tussen verscheidene ZZP online specialisten.

Kenrick over kenrickvanhoek.nl

‘Al gedurende mijn marketing opleiding aan de Hogeschool van Breda was ik actief bezig met online marketing en zoekmachine optimalisatie. Sinds 2014 ‘vaar ik officieel onder de vlag’ van kenrickvanhoek.nl. Met een team van ZZP’ers uit verschillende vakgebieden voorzien wij MKB bedrijven van het beste online marketing advies. Waar kenrickvanhoek.nl begon als een hobby is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een bescheiden merknaam binnen de Nederlandse online marketing wereld. Als ik kenrickvanhoek.nl zou moeten samenvatten in één zin:

“Een team van jonge ZZP programmeurs, online marketeers, ontwerpers en tekstschrijvers die samen online marketing projecten faciliteren voor MKB bedrijven in Nederland”    

Per project is één van de teamleden eindverantwoordelijk voor de resultaten waardoor je als klant dus altijd één centraal aanspreekpunt hebt. Vanwege het samenwerkingsverband met meerdere online specialisten kan er worden voorzien in vrijwel alle online marketing diensten’

De ondernemers van kenrickvanhoek.nl

 

Freelance online marketing specialist.

Dennis Weeda

seo tekstschrijver.

Suraj Mohunlol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zoekmachine.

Rob Henderson

marketing.

Kenrick van Hoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Goed online marketing advies komt van de jongens van kenrickvanhoek.nl”   

 

 

 

 

 

 

 

 


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.