SEO Den Haag

SEO Den Haag | Online marketing specialist

Het grote voordeel van online marketing is dat de target groep makkelijker te lokaliseren is, de marketing boodschap specifieker afgestemd kan worden en dat de resultaten die voortvloeien uit de online marketing activiteiten veel beter te monitoren zijn. Online marketing is voor veel bedrijven een onmisbare schakel geworden omdat de potentiële klant, zowel b2b als b2c, de eerste stappen (en steeds vaker ook laatste) in het koopproces online doorloopt. Bedrijven die zelf al wat stappen willen ondernemen om beter te scoren in Google raden we aan de infographic ‘Scoor in Google’ (rechts op deze pagina) goed te bekijken.

SEO Den Haag? kenrickvanhoek.nl is de SEO specialist in de omgeving Den Haag.

SEO Den Haag

De belangrijkste deelgebieden van online marketing

Wat doen veel bedrijven fout?

Een probleem dat veel bedrijven vandaag de dag ondervinden is het gebrek aan een online strategie. Weinig bedrijven zijn in staat de online strategie op een soepele wijze te integreren met de bedrijfsstrategie met als gevolg dat ze hun merk online schade toebrengen. Een bedrijf zal de volgende vragen eerst dienen te beantwoorden voordat men begint met de online campagne:

  • Waarom wil een bedrijf de online aanwezigheid vergroten?
  • Wat zijn de verwachtingen van het online kanaal?
  • Hoe wil een bedrijf het online kanaal gaan inzetten?
  • Welke online kanalen zijn geschikt voor een bedrijf?
  • Wat is het budget voor online marketing?

Wat kan kenrickvanhoek.nl betekenen?

SEO strategie

SEO staat voor Search Engine Optimization of  zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. SEO valt als basis uiteen in 3 deelgebieden: 1. keyword strategie, 2. on page strategie en 3. off page strategie. kenrickvanhoek.nl is een expert op het gebied van SEO strategie. Samen met de opdrachtgever wordt er een scan gemaakt van de doelgroep en de concurrenten, op basis waarvan een SEO plan zal worden opgesteld. SEO betekent in het kort gezegd niets meer dan: ‘ het vindbaar maken van een website voor zoekmachines ‘ (lees meer over SEO).

SEA strategie

SEA staat voor Search Engine Advertising. Met SEA kan een bedrijf, tegen betaling aan de zoekmachine, een advertentie weergeven naast of boven de zoekresultaten. SEA is minder effectief dan SEO aangezien steeds meer mensen de betaalde advertenties van zoekmachines mijden. Toch kan een slimme SEA campagne nog voor een flinke boost van het zoekverkeer naar een website zorgen. kenrickvanhoek.nl kan voor u een volledige SEA campagne verzorgen…(lees meer over SEA)

Tekst schrijven en conversieoptimalisatie

Een aantrekkelijke tekst doet wonderen als gaat om de conversieratio van een website! kenrickvanhoek.nl kan deze teksten verzorgen en kijkt daarbij ook kritisch naar de visuele opbouw van de website. De volledige on page strategie wordt hierbij doorgelicht.

Social media campagnes

Aanwezigheid op social media is voor veel bedrijven inmiddels een vereiste. De aanwezigheid op social media moet een merk versterken en niet leiden tot irritatie bij de doelgroep. Google plus, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest…kenrickvanhoek.nl heeft het juiste advies!

SEO Den Haag

Waarom is kenrickvanhoek.nl in de regio Den Haag gevestigd? De gemeente Den Haag is een van de leukste gemeenten van Nederland en is centraal gelegen tussen Rotterdam en Amsterdam, het centrum van de Randstad dus! Daarnaast kent de regio Den Haag vele bedrijven in het MKB. 


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.