SEO specialist Leiden

SEO samengevat

SEO staat voor Search Engine Optimization; simpelweg betekent SEO dat je een website zo goed mogelijk vindbaar probeert te maken voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. SEO valt als basis uiteen in 3 deelgebieden: 1. keyword strategie, 2. on page strategie en 3. off page strategie. Een goed afgestemde SEO strategie zorgt voor meer en kwalitatief betere bezoekers op de website. SEO specialist Leiden.

Wist je dat: Google BMW ooit eens een paar weken uit de zoekresultaten heeft gezet omdat zij de regels van Google hadden overtreden?

Keyword strategie

Wat is momenteel de keyword strategie? Is de keyword strategie afgestemd op de bedrijfsstrategie? Welke keywords leveren de beste conversieratio op? Op welke zoekwoorden wordt de concurrentie gevonden? Long tail vs Short tail? Wat is de SEO strategie van de concurrent? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord dienen te worden alvorens er verder wordt gegaan met de rest van de SEO aspecten.

On page strategie

De on page strategie zorgt er voor dat je website optimaal is afgestemd op zowel de gebruikers als de zoekmachines. On page strategie focust zich bijvoorbeeld op: de kwaliteit van de content , conversie problemen, de interne link structuur, de permalink structuur, de laadtijd, meta descriptions, title tags etc.

Off page strategie

De off page strategie focust zich voornamelijk op het creëren van hoge kwaliteit backlinks naar een website; ‘Hoe vaak wordt er naar een website gelinked en wat is de kwaliteit van de link?’. Hoe vaker een zoekmachine ziet dat een andere (goede) website verwijst naar een website, hoe hoger een zoekmachine de betreffende website zal ranken.

>>> Vind hier de gratis mini cursus SEO

 

 

 

 

Kenrickvanhoek.nl staat bekend als: ‘ de SEO specialist Leiden’  en omstreken.

 


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.