Webdesigner Den Haag

Webdesigner | SEO specialist Den Haag

kenrickvanhoek.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van professionele websites voor het MKB. De websites worden in samenspraak met de opdrachtgever vorm gegeven en weggezet in WordPress, het bekendste CMS systeem ter wereld. Het grote voordeel van WordPress is dat de opdrachtgever in een latere fase van het project makkelijk zelf content kan toevoegen aan de website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwsbericht of een nieuwe productpagina.

Onze specialisten kunnen er niet alleen voor zorgen dat een website goed vindbaar is in Google en een professionele ‘ look’ heeft maar kunnen uw bedrijf ook begeleiden bij:

WordPress templates

De webdesigners van kenrickvanhoek.nl hebben allen jarenlange ervaring met het ontwerpen van bedrijfswebsites en hebben een breed portfolio. We werken met een aantal standaard WordPress templates waardoor er zeer kostenefficiënt een website kan worden ontwikkeld. Het uurtarief bedraagt 49 euro per uur voor de freelance webdesigner Den Haag: kenrickvanhoek.nl.

Bekijk onze speciale pagina voor ZZP’ers. 

Wordpress Specialist Den Haag.

                                                                 Standaard WordPress templates

 

Stappenplan

Voordat we aan de slag gaan met het bouwen van een website worden eerst duidelijk de wensen en eisen van de klant in kaart gebracht. Wij geven er de voorkeur aan om op locatie langs te komen om dit alles te bespreken. Na dit eerste gesprek volgt een eerste opzet van de site, in deze fase wordt duidelijk of de webdesigner en klant op één lijn zitten m.b.t. het ontwerp. Als dit het geval is gaan we door naar de volgende fase.

In de volgende fase wordt het definitieve design opgeleverd en wordt er gekeken naar de kwaliteit van de content: ‘Is de content van voldoende kwaliteit om te ranken in zoekmachines?’  Met behulp van professionele software zal worden gemonitord of de site in Google scoort voor de gewenste zoekwoorden. De webdesigners installeren sowieso altijd gratis de juiste plugins op de website zodat de website optimaal is afgestemd op de zoekmachines. In een latere fase kunnen er altijd een Adwords campagne, social media campagne of extra pagina’s worden toegevoegd.

Bij kenrickvanhoek.nl is het ons primaire doel om onze klanten zoveel mogelijk te ontlasten. U kan op de ‘webdesigner Den Haag’ rekenen: ‘Bij kenrickvanhoek.nl verzorgen wij uw website van A tot Z’.

>>> Lees over onze tarieven

>>> Bekijk ook onze SEO en online marketing pagina voor de regio Den Haag

 

 

 


Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.