Zoekmachine optimalisatie bureau Leiden

  • -

Zoekmachine optimalisatie bureau Leiden

Hét zoekmachine optimalisatie bureau Leiden

Zoekmachineoptimalisatie is voor bedrijven ontzettend belangrijk geworden de laatste jaren. Klanten gaan online op zoek naar de beste leveranciers en het eerste station waar ze stoppen is een zoekmachine zoals Google of Bing. Bedrijven die niet te vinden zijn op op de eerste pagina van de zoekresultaten ondervinden vaak dat de resultaten van hun verkoopteam achter blijven omdat er niet genoeg leads aangedragen worden door het online kanaal. Het optimaliseren van een website voor de zoekmachines heet SEO (Search Engine Optimization) en is de belangrijkste reden voor website optimalisatie!

SEO

SEO = Vindbaar = Klanten. Simpelweg betekend SEO dat je er voor zorgt dat een website zo goed gestructureerd is dat zoekmachines een website makkelijk kunnen vinden (indexeren). SEO valt als basis uiteen in 3 deelgebieden: 1. keyword strategie, 2. on page strategie en 3. off page strategie. Een goed afgestemde SEO strategie zorgt voor meer en kwalitatief betere bezoekers op de website. kenrickvanhoek.nl/zoekmachine optimalisatie bureau Leiden onderscheid zich van aSEO.ndere online marketing bedrijven door extra veel aandacht te besteden aan de eerste fase van het SEO proces: het ontwikkelen van de juiste keyword strategie. Kenrickvanhoek.nl zorgt er voor dat er in samenspraak met de klant een keyword strategie wordt weggezet die onderscheidend is van de concurrentie.

SEA en conversie optimalisatie

Het verschil met SEA is dat het bij SEO gaat om niet betaalde zoekresultaten. Bij SEA betaal je om een advertentie van jouw website weer te geven in de zoekresultaten maar bij SEO draait het om de organische (niet betaalde) zoekresultaten. De organische zoekresultaten hebben vaak een veel betere conversie ratio dan de betaalde zoekresultaten. De conversie ratio geeft weer hoe succesvol jouw website is in het behalen van de doelstelling die de website nastreeft. Stel dat je een webshop hebt die 1.000 bezoekers per maand trekt. Als 30 van die 1.000 bezoekers een product bij jouw webshop kopen, heb je een conversie ratio van 0,3 %. De conversie ratio zegt dus iets over het succes van een website.

>>> lees meer over wat kenrickvanhoek.nl voor u kan betekenen

 


About Author

Kenrick

Freelance online marketeer in de regio Leiden en Den Haag.

Domeinen te koop (110 euro per stuk)

Virtualrealityvoetbal.com

Virtualrealityvoetbal.nl

Virtualrealitytravelling.com

Virtualrealityconcerten.nl

Virtualrealityconcert.nl

360vrtraveling.com

Crospecialist.nl

Interesse? Mail naar [email protected]

Contact Kenrick zelf

freelance online marketeer.